Képmutató

a kultblog

Újabb Star Wars sztorik jönnek, leginkább a Disney+-ra
Így telt a D23, Star Wars szempontból

Az évenként megrendezésre kerülő D23 expo-t tulajdonképpen kezelhetjük a Disney saját bejáratú Comic-Con-jának is, hiszen rendszerint itt leplezik le a legnagyobb projektjeiket. Ez évben sem alakult ez másképpen, már az első napon sok új információ látott napvilágot, sok korábbi híresztelés is megerősítést nyert. Nézzük is meg, miket tervez az egeres vállalat a Disney+-ra az elkövetkezendő években a Star Wars háza táján.

A mandalori

A Jon Favreu rendezésében készülő 'A mandalori' már a Comic-Conon is sok rajongó szívét dobogtatta meg, ugyanis ez lesz a Star Wars első élőszereplős sorozata, ráadásul látványvilágban és hangulatban is az eredeti trilógiát idézi meg sok-sok képkockája. San Diegoban még csak az ott lévő rajongók nézhették meg az első trailert, ám most, augusztus végén már az internet népe is megcsodálhatta az első ízelítőt. Az eredeti trilógiát és a Zsivány Egyest is megidéző látványvilágáért Greig Fraser, operatőrvezető felel. Bónusz jó hír, hogy a már elkészült első évad mellett már a második szezon is készül, Favreu már a történeten töri a fejét.

Obi-Wan Kenobi sorozat 

Régóta rebesgették már, hogy Ewan McGregor visszatérhet a Star Wars univerzumba. Először, jó néhány éve arról szóltak a híresztelések, hogy egy önálló filmet kaphat majd a karakter, méghozzá harmadik spin-off filmként. Ez ugyan meghiúsult a Solo bukása után, ám Kathleen Kennedyék tisztában vannak a rajongói igényekkel, így a Disney+-ra, egy sorozatra kötöttek szerződést Ewan McGregorral. A forgatókönyv már el is készült, és minden bizonnyal jövőre kezdődik meg a forgatás.

d23-expo-ewan-mcgregor-obi-wan-kenobi.jpg

Cassian Andor sorozat

A Zsivány Egyesben megismert karakter egyből szimpatikussá vált a rajongók számára, amihez Diego Luna kiváló alakítása is kellett. Viszont az valószínűleg kevés rajongó fejében fogalmazódott meg, hogy a karakter önálló sorozatért kiáltana. Ennek ellenére mégis megtörténik, ráadásul Alan Tudyk K2-SO-ja is visszatér a Zsivány Egyes előzményeként szolgáló sorozatba. A széria a Rebels időszakában játszódik majd, hivatalos bemutatója pedig 2021-ben várható, a forgatások pedig jövőre kezdődnek meg Londonban.

alan-tudyk-rogue-one-tv-913.jpg

Klónok háborúja - 7. évad

Hivatalos trailerrel ugyan már rendelkezik a visszatérő sorozat, ám eddig a bemutató időpontja teljesen bizonytalan volt. Most, a D23-on viszont minden tisztázódott, ráadásul egy igencsak felcsigázó képkockát is megosztottak a rajongókkal. A hetedik évad 2020. februárjában érkezik - a komplett sorozattal együtt - a Disney+-ra, a Maul és Ahsoka csatáját bemutató fotót pedig itt láthatjátok:
69356914_501917510594643_5365884345779224576_n.jpg

Skywalker kora

A rajongók nem sok információval gazdagodhattak a trilógiazáró kapcsán, ám az ott lévő közönség már láthatott néhány képkockát a filmből, a négy hónapja kiadott kedvcsináló mellett. Ám ezt csak SPOILEREKKEL lehet elmesélni, így aki nem akar semmit megtudni a filmről a hivatalos bemutató előtt, az most nézzen félre! A rövid jelenetsorban láthatjuk, ahogy Rey, Finn, Poe, Chewie és C3PO egy sivatagos bolygón vannak, ez minden bizonnyal az a bolygó, amelyen a teaserben látott üldözés is zajlik. A másik fontos momentum az, hogy megtudhatjuk, Darth Vader maszkja túlélte a Starkiller bázis pusztulását, és újra Kylo tulajdonában van.

Mindemellett a szereplőgárda is megjelent a színpadon, néhány fontos szereplő hiányában:

d23-expo-2019-tros-cast.jpg

A film hivatalos bemutatója az USA-ban december 20-án lesz esedékes, a hivatalos plakát pedig így néz ki:

star-wars-the-rise-of-skywalker-poster-d23.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://kepmutatokult.blog.hu/api/trackback/id/tr7815023046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Képmutató

A filmes világ legmélyebb bugyraiba hívlak el titeket egy utazásra, mert igenis több van ma a filmekben, mint a látványpornó.

Friss topikok

Címkék

1960 (1) 2018 (3) 2019 (5) after life (1) alelnök (1) amazon (1) anime (1) aquaman (1) avengers (2) barry (1) batman (1) bojack horseman (1) boondocks (1) bosszúállók (1) brad pitt (1) brie larson (2) captain marvel (1) chaplin (1) charlie angyalai (1) chernobyl (2) christian bale (1) csernobil (1) csodálatos fiú (1) dc (3) diktátor (1) disney (1) doku (1) dramedy (1) elton john (1) emmy (1) euphoria (1) filmek (25) finn (1) free solo (1) friss (16) green book (1) hbo (4) heavy túra (1) hetedik (1) highwaymen (1) hiraeth (1) hitchcock (1) horror (1) ígyneveldasárkányodat (1) into the spiderverse (1) jake gylenhall (1) james bond (1) jason momoa (1) joker (1) képregény (1) kertvárosi gettó (1) kevin costner (1) kevin spacey (1) kibeszélő (1) kritika (14) kritikák (1) kritka (1) kult (1) lovedeathandrobots (1) lupita nyongo (1) magyar (2) magyar film (1) mandalorian (1) marvel (3) marvel kapitány (1) metal (2) mi (1) national geographic (1) netflix (9) oscar (3) pókember (1) politika (1) prem (5) premier (5) premierek (4) random (1) rekord (1) retro (2) ricky gervais (1) rlsm (1) robert pattinson (1) rocketman (1) sam rockwell (1) seasonone (1) sex education (1) shazam (1) sony (1) sorozatok (14) sötét főnix (1) spiderman (1) stan lee (1) steve carrel (1) strangerthings (1) színház (1) taika waititi (1) thesouthernoracle (1) thor (1) thor4 (1) timothée chalamet (1) trailer (1) trilógia (1) trónokharca (1) trónok harca (3) undone (1) us (1) utolsóévad (1) végjáték (3) velvet buzzsaw (1) video (4) warner (2) watchmen (1) woody harrelson (1) you (1) záróévad (3) zene (1) zöld könyv (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása